Menü Bezárás

Vámügyintézés, raktározás

Vámügyintézés

Cégünk munkatársai megrendelőink számára teljes körűen elvégzik a vámkezeléssel kapcsolatos teendőket, szolgálatkész ügyintézéssel állnak partnereink rendelkezésére.

Raktározás

  • anyagmozgatással,
  • rakodással,
  • csomagolással

Kerítéssel ellátott telephelyünkön a kiépített biztonsági szisztémán túl – mozgásérzékelők, infosorompós beléptető megoldás – portást és személyi őrt alkalmaz cégünk. A be- és kitárolás folyamán a raktárban elhelyezett áruk, termékek biztonsága érdekében, vonalkódosleolvasórendszer segíti munkánkat az árumozgatás adatainak nyilvántartása céljából.

830 m2 alapterületű, fűtetlen raktárépületünk egyaránt alkalmas gyűjtőraktározásra, valamint bérraktározásra.

Minimum bérleti időt nem kötünk ki. A raktár, melynek belmagassága 6 méter, igény esetén szeparálható. A rámpakiegyenlítő ipari kapuk, illetve rakodóállások a fogadott érzékeny áruk és termékek számra lehetővé teszik a közvetlen raktárba pakolást. Raktárunk porelszívó rendszer nélküli, őrzött raktárépület.

Anyagmozgatáshoz, rakodáshoz 3,5 tonna teher emelésére alkalmas villás targonca áll rendelkezésünkre.

Társaságunk vállalja a megvásárolt valamint gyártott anyagok, termékek beszállításának szervezését, tárolását és további feldolgozásra az üzembe szállítását, valamint az elkészült kész- és félkész termékek tárolását, raktározását és a végső megrendelőhöz, vevőhöz történő kiszállítását napi kézi raktár működtetésével – mindezt természetesen az állagmegóvás biztosítása mellett. Cégünk vállalja továbbá a raktárunkban őrzött anyagok, termékek szelektálását és több országba történő szállítását, valamint megdőlt rakományok újrarakását, pakolását.

Amennyiben szükséges, a rakományok, illetve a raktározott készletek, termékek csomagolását és átcsomagolását is elvégzik dolgozóink.