Menü Bezárás

Üdvözöljük!

A Doór & Doór Trans Kft. belföldi és nemzetközi fuvarozással, vámügyintézéssel, raktározással foglalkozik. Munkánkat nagy tapasztalattal, magas színvonalon végezzük. Telephelyünk az M6-os mellett, Dunaújváros és Paks között Dunaföldváron található.

Megbízható logisztikai partnert keres?

Cégünk megbízható, pontos és rugalmas mind a belföldi, mind a nemzetközi fuvarozás területén. Erről közel ötven darabos járműparkunk és szakembergárdánk gondoskodik Magyarország szívében: Dunaföldváron.

Telephelyünkön ezen kívül őrzött kamionos parkoló várja a sofőröket, valamint hiba esetén pótkocsi mentést, fejlett diagonsztikát és szervizt is igénybe vehet bárki, aki rászorul. Ha kell, telephelyünkön ideiglenesen raktározhatja arucikkeit és még vámügyben is segítünk.

Belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás

Elsősorban európai uniós országokba szállítandó termékekre vállalunk fuvarokat, de természetesen megrendelésének megfelelően EU-n kívüli államokba is eljuttatjuk a kívánt terméket.

Vámügyintézés, raktározás

Cégünk munkatársai megrendelőink számára teljes körűen elvégzik a vámkezeléssel kapcsolatos teendőket, szolgálatkész ügyintézéssel állnak partnereink rendelkezésére.

Kerítéssel ellátott telephelyünkön a kiépített biztonsági rendszeren túl – mozgásérzékelők, infrasorompós beléptető – portást és személyi őrt alkalmaz cégünk.

A be- és a kitárolás folyamán a raktárban elhelyezett áruk, termékek biztonsága érdekében vonalkódos leolvasórendszer segíti munkánkat az arumozgás adatainak nyilvántartása céljából.

Pótkocsi mentés, szerviz, diagnosztika

Cégünk meghibásodott potokcsik javításával és diagnosztikával is foglalkozik, telephelyünkön teljes potkocsi szerviz működik.
Amennyiben fuvar közben szükségessé válik a pótkocsi átvizsgálása, hívja szakszervizünket!

Kamionos pihenő őrzött parkolóval

Dunaföldváron létesített telephelyünk a 61. számú főúttal párhuzamosan helyezkedik el a Szent Kristóf u. 2. szám alatt (Széles csapás), ezért könnyen megközelíthető.

Ha bármi kérdése van, kérjük nyugodtan keressen bennünket, csapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére!